Етикет: GEDACO - Огнеупорна хидроизолационна мембрана

GEDACO - Огнеупорна хидроизолационна мембрана

Showing the single result

Огнеупорна хидроизолационна мембрана GEDA FIRE RESISTANT

Огнеупорна хидроизолационна мембрана GEDA FIRE RESISTANT

Описание

Хидроизолационна мембрана за постоянни покривни конструкции и за подпорни стени с огнеупорна функция. Еласто-пластомерна сглобяема хидроизолационна мембрана.

Scroll To Top
Close
Close
Call Now Button