Хидроизолиране чрез дренаж - Хидростоп

Хидроизолиране чрез дренаж - Хидростоп

hidroisolatsiya drenazh 2, Хидростоп

hidroisolatsiya drenazh 3, Хидростоп

hidroisolatsiya drenazh 1, Хидростоп

hidroisolatsiya drenazh 4, Хидростоп

Изпратете запитване за услуга

Хидроизолация чрез дренаж

По начало хидроизолация чрез дренаж е метод базиран на отводнителна система, който се прилага преди строителството на сграда или при нужда като ремонтна дейност.

Невъзможно е да се мисли за сигурността на сградата, без да се подсигурят основите срещу проникването на вода, влага и други течни вещества, които са типични за почвата.

Когато има предварително преценен риск, дренажът се прави още със строителството. Когато се случат форсмажорни обстоятелства е възможно да се направи в последствие.

Затова когато е необходимо, ние предлагаме професионално проектиране и качествено изпълнение на дренаж, за да се предотврати  появата на мухъл и плесен, на влага; да се спрат разрушителните процеси в бетона, и да се защитят основите на сградата.


Видове хидроизолационни дренажи

Най-често се ползва хоризонтален дренаж. Той се позиционира по протежение на самата сграда, с преценка за разстояние, така че водата и влагата да бъдат отвеждани далеч от нея.

Ефективен метод при ситуация с дълбоки основи може да бъде вертикален дренаж. Той се базира на няколко изкопи, които свършват в шахта, така че постъпващата вода да се оттича директно надолу в почвата.

Комбинираният метод обединява двете процедури, там където се прецени, че ще бъде наложително. При такива решения, често се прави и допълнителна хидроизолация на основите, чрез рулонни мембрани.


Изпратете запитване за услуга

Хидро стоп

За Нас

Хидроизолации. Консултации, проектиране и монтаж.
089 5540 002

https://www.hydrostop.bg

office@hydrostop.bg

Намерете ни

Работим на локации в цяла България
Свържете се с нас

Контакти


Call Now Button