За нас

хидростоп кои сме ние

Кои сме ние

Нашата фирма е създадена от екип специалисти, които вече две десетилетия работят, за да осигурят на собственици и предприемачи богат избор от продукти за хидроизолация, проектиране и изпълнение на проекти за най-различни обекти.

Услугите ни обхващат пълния спектър от битови, обществени, индустриални и производствени сгради и прилежащите им основи, сутерени, фасади, балкони и тераси, покриви; мостове и тунели, пътни и железопътни съоръжения; плувни басейни, резервоари, контейнери.

Стремим се да разширяваме постоянно продуктовата база, за да предоставим не само най-добри резултати, но и нова перспектива в хидроизолационните решения. Осигуряваме хидроизолация чрез традиционни методи наложили се на пазара и  чрез иновативни практики, които оптимизират разходите и водят до отлични резултати.

Защо да изберете нас?

Нашият екип разполага с експерти във всички посоки засягащи хидроизолацията. Проектантите ни са квалифицирани да идентифицират потенциалните проблеми, които може да се случат по време на експлоатационния живот на обекта. Работите на терен се ръководят от дипломиран строителен инженер, а самата дейност по нанасяне на избрания продукт се изпълнява от посветени и ангажирани служители с дългогодишен стаж. Нашият професионализъм е вашата гаранция, че ще получите сигурност, надеждност и дълготрайност при изпълнението на хидроизолацията, която сте избрали.

Предлагаме монтаж и обучение

Scroll To Top
Close
Close
Call Now Button