Работим в цяла България

гр. София, жк. "Младост" 1А, бл. 508, вх. Г (партер)

За нас

Доставка и монтаж
на PVC хидроизолация

Доставка и монтаж
на битумна хидроизолация

Доставка и монтаж
на течна хидроизолация

Професионално обучение за монтажисти на хидроизолация

 • КАТЕГОРИИ
  Previous slide
  Next slide
 • хидростоп кои сме ние

  Кои сме ние

  Предлагаме хидроизолационни системи за почти всички работни обекти и проекти, които подлежат на хидроизолация. Осигуряваме монтажни и ремонтни дейности с качествени хидроизолационни продукти от най-добрите производители на световния пазар. Предлагаме хидроизолационни системи за почти всички работни обекти и проекти, които подлежат на хидроизолация. Осигуряваме монтажни и ремонтни дейности с качествени хидроизолационни продукти от най-добрите производители на световния пазар. Пълна гама решения при и отстраняване на течове и влага при основите, в приземните етажи, на покрива, по тераси и балкони; фасади, хоризонтални и вертикални повърхности.

  Защо да изберете нас?

  Нашият екип разполага с експерти във всички посоки засягащи хидроизолацията. Проектантите ни са квалифицирани да идентифицират потенциалните проблеми, които може да се случат по време на експлоатационния живот на обекта. Работите на терен се ръководят от дипломиран строителен инженер, а самата дейност по нанасяне на избрания продукт се изпълнява от посветени и ангажирани служители с дългогодишен стаж.

  Нашият професионализъм е вашата гаранция, че ще получите сигурност, надеждност и дълготрайност при изпълнението на хидроизолацията, която сте избрали.

  Предлагаме монтаж и обучение

  Close
  Close

  ЗАПИТВАНЕ

  Call Now Button