Работим в цяла България

гр. София, жк. "Младост" 1А, бл. 508, вх. Г (партер)

Хидроизолация на резервоари

Доставка и монтаж
на PVC хидроизолация

Доставка и монтаж
на битумна хидроизолация

Доставка и монтаж
на течна хидроизолация

Професионално обучение за монтажисти на хидроизолация

 • КАТЕГОРИИ
  Previous slide
  Next slide
 • Хидроизолация на резервоари, пречиствателни станции, басейни

  Резервоарите, пречиствателните станции, басейните имат много ясно предназначение, но и една много важна особеност. Те складират или са пълни с големи количества вода за пиене, напояване, за производство, за къпане, дори и за отпадни води.

  Затова при изпълнението на хидроизолацията, всички използвани хидрофобни продукти са преминали през строги тестове за сертифициране. Редом с това, там където има много вода, следва конструкцията да е защитената от хидростатичното налягане, което също предполага много високо качество на хидроизолационните материали.

  резервоар

  За да съществуват като ефективни и дълготрайни конструкции, трябва да се има предвид, всички функционални части на обекта (резервоар, басейн, пречиствателна станция, помпена станция) да бъдат качествено и професионално хидроизолирани.

  Схема на изпълнение за хидроизолация на резервоар

  Анализира се вида конструкция според предназначение, местоположение и възможните проблематики, които може да възникнат в краткосрочен и дългосрочен план. На тази база се избират най-подходящите хидроизолационни продукти.

  Подготвят се основите и повърхностите за хидроизолация. Започва се изграждането на хидроизолационната система отвътре на резервоара, басейна пречиствателната станция и се следва систематичен подход до завършване на изпълнението.

  Ползите при хидроизолация на резервоари, басейни, пречиствателни станции

  • Цялостна хидроизолация на съоръжението;
  • Дълготрайност, издръжливост, сигурност;
  • Запазване на качествата на водата според предназначението на обекта;
  • Еластичност с цел да се устоява успешно на разширения или контракции на материята изграждаща дъното, стените и тавана на резервоара басейна, станцията.
  • Хидроизолация компенсира несъвършенствата дори и на най-надеждно

  Хидроизолация на резервоари, Хидростоп

  Въпросник за хидроизолация на резервоари

  Как се избира хидроизолация на резервоари, басейни, пречиствателни станции?

  За разлика от други видове хидроизолация, която може да се направи по избор на собственика с цел по-добра защита на дадено пространство, при този вид съоръжения нещата са по-различни. Там изолацията трябва да е проектирана преди самото изпълнение, така че да се издържи на напора на влагата и водата отвън, но и да се запазят качествата на водата, особено ако е предназначена за пиене или за къпане.

  Какво трябва да знам за хидроизолацията от този тип?

  Същественото за успешна хидроизолация е стените и подът на обектите да се проектират и изпълнят правилно, така че да са статично ефективни, за да издържат на хидростатичното водно налягане.

  Трудно ли се прави хидроизолация на резервоар, басейн, пречиствателна или помпена станция?

  Там където ще се съхранява вода има много строги изисквания. Затова при този вид изпълнения производителите на продукти за хидроизолация спазват много повече правила отколкото при други обекти; правила важащите и за изпълнението на даден обект. Конкретно предизвикателството е  самото изпълнение, така че да се спазва съотношението конструкция-изолация,  както и подбора на хидроизолационните продукти.

  Нашият технически екип има отличен опит при хидроизолация на резервоари, изкуствени водоеми, басейни, напоителни станции, пречиствателни станции. Изберете HydroSTOP, за да получите качеството, което очаквате.

  Продукти

  Хидроизолация на изкуствени езера AQUAPLAST 805

  Хидроизолация на изкуствени езера AQUAPLAST 805 (805V)

  Описание

  Мембраните  AQUAPLAST 805 и 805V от неармиран пластифициран поливинилхлорид (PVC-P), са предназначени за хидроизолация на плувни, декоративни или рибовъдни съоръжения.

   

   

  Close
  Close

  ЗАПИТВАНЕ

  Call Now Button