Хидроизолация на покриви - Хидростоп

Хидроизолация на покриви - Хидростоп

покрив скатен, Хидростоп

bitumni keremidi, Хидростоп

pokriv, Хидростоп

покрив 1, Хидростоп

плосък покрив 2, Хидростоп

pokriv 1, Хидростоп
Изпратете запитване за услуга

Хидроизолация на покриви

Повечето хора обичат да наблюдават как дъждовните капки се стичат по прозореца, когато навън вали. За да продължите да наслаждавате на този миг, винаги когато се случва, трябва да сте направили качествена хидроизолация на покрива. За тази цел  има  специфично предназначени хидроизолационни продукти.

Когато решите да направите хидроизолация на нов покрив или да поставите такава на стария трябва да знаете две основни неща. Първо трябва да изберете качествен изпълнител, второ – да изберете най-подходящите хидроизолационни материали. Това ще гарантира дълготрайност на покривната настилка, издръжливост на покривната конструкция и спокойствие по време на проливни дъждовe, на природни стихии, на заледяване и други явления причиняващи щети на покрива.

Задължително е покривът да се конструира и изпълни с подходящите хидроизолационни продукти, които най-подходящи за конкретния проект и отговарят на най-високите стандарти на качество в индустрията. Ние ви предоставяме правилните хидроизолационни решения на внимателно подбрани производители, за да предпазите покрива си от проникване на дъждовна вода, амортизация, нарушена цялост и други възможни проблеми.


Ползи от качествена хидроизолация на покрива

Дълготрайност и издръжливост – хидроизолационните материали намаляват риска от критични увреди на покривната структура. С подходящия хидроизолационен продукт, поставен да защитава вашия покрив, вие добавяте необходимото ниво на защита срещу захабяване, разрушаване, течове, причинени от дъжд, сняг, лед, вятър и слънце.

Лесно изпълнима инсталация – широката гама продукти на пазара позволяват хидроизолацията на покрив да се прави за една трета от времето необходимо за цялостен ремонт. Тя идва с предимството, че при нанасянето на хидроизолационните материали се достигат онези труднодостъпни места, които биха се пропуснали от еднократния ремонт на покрива.

Лесна поддръжка – след монтажа, идва поддръжката; водоустойчивото покритие е много по-лесно за поддръжка и ремонт, отколкото съществуващата покривна инфраструктура. Когато сте поставили хидроизолационния слой и се наложи ремонта на покрива, самият ремонт ще се концентрира само върху компрометирания участък от водоустойчивото покритие, а не върху целия покрив.

Енергийна ефективност – повечето водоустойчиви решения за покрива спомагат поддържането на по-стабилни температури вътре в помещенията.  Лятото отразяват топлината и слънчевата светлина, а зимата задържат топлината вътре в помещенията, така ще спестите от разходите за климатизация и отопление на вашата сграда.

Спестява пари в краткосрочен и дългосрочен план – поставяне на хидроизолация е значително по-евтина от цялостен ремонт на покрива. Ще спестите и пари, защото след това няма да се налагат толкова често ремонтни дейности на покрива, а разходите за поддръжка ще бъдат по-ниски. С удължаването на живота на вашия съществуващ покрив, вие също ще изпитате значителни икономии на разходи в дългосрочен план.

Проблеми при некачествена хидроизолация на покрива

Повреда на покривната конструкция – видими и невидими повреди на покрива ви могат да бъдат много опасни, ако ги оставите твърде дълго. Непрекъснатата влага, както и образуването на плесени, могат да разрушат поддържащите структури с течение на времето, което може да доведе до срутване на покрива ви в определена зона.

Водни петна по интериорни стени и тавани – макар и да не са опасни, тези петна са неестетични и много трудно се отстраняват. След време се образуват и така неприятните течове.

Мухлясали фасади – особено неприятен е видимия ефект от лоша или липсваща хидроизолация по фасадите на сградите в градска среда. Такъв проблем сякаш издава занемареност на сградата. Никой собственик не би искал да види това.

Как да избера вида хидроизолация за моя покрив?

Тъй като пазарът на хидроизолационни материали е голям и решенията са комбинирани, ние ви препоръчваме да разчитате освен на собствените си познания по темата и на задължителна консултация със специалист. Много вероятно е познанията за вашия покрив да са сведени до общи неща, без така важните детайли за комбиниране на различни продукти в система, която да е най-подходяща за конкретния случай. Ние сме професионалисти и заедно с вас ще определим най-доброто решение за вашата сграда.

Какво спестявате с качествена хидроизолация?

Предварителното планиране на хидроизолационен слой на покрива е най-разумното превантивно решение, което можете да направите. Така си спестявате разходи в средносрочен и дългосрочен план за ремонт на покрива, но и си спестявате сума пари за вътрешни ремонти по стените или ремонти по фасадата.

Колко ще струва хидроизолация на покрива?

Съвсем естествено е да се интересувате от темата хидроизолация покрив цена. В нея влизат цената на хидроизолационните материали вложени в площта на квадратен метър и труда за самото изпълнение. Тук в сайта, сме се постарали да представим максимално обширно различните видове продукти, но няма как да знаем, каква ще бъде финалната система, която ще е най-подходяща за вас. Затова ви препоръчваме, да се ориентирате в общата картина и след това да ни изпратите запитване, за да изготвим конкретно решение за вас.


Изпратете запитване за услуга


Хидро стоп

За Нас

Хидроизолации. Консултации, проектиране и монтаж.
089 5540 002

https://www.hydrostop.bg

office@hydrostop.bg

Намерете ни

Работим на локации в цяла България
Свържете се с нас

Контакти


Call Now Button