Работим в цяла България

гр. София, жк. "Младост" 1А, бл. 508, вх. Г (партер)

Ремонт на покриви с Битумна хидроизолация

Доставка и монтаж
на PVC хидроизолация

Доставка и монтаж
на битумна хидроизолация

Доставка и монтаж
на течна хидроизолация

Професионално обучение за монтажисти на хидроизолация

 • КАТЕГОРИИ
  Previous slide
  Next slide
 • Стари  покриви с битумна хидроизолация често са обект на ремонт.  Хидроизолационните свойства на битумните продукти върху такива покриви може да бъдат нарушени от термични цикли на замръзване-размразяване; поради действието на лошо време (дъжд, вятър), на UV-лъчи и на механични напрежения.

  Всички тези фактори допринасят за намаляване на ефекта от уплътнението на хидроизолационния материал, компрометирайки естеството на покритието. Чрез периодичен контрол и редовно поддържане на плоско покривните покрития е възможно лесно да се хващат задаващи се проблеми, а когато е нужно да се поправят повредените части на битумните мембрани.

  Ремонт на покриви с Битумна хидроизолация, Хидростоп

  Ползи от ремонт на покриви с битумна хидроизолация

  Нашата специализация ни позволява да използваме най-добрите практики за предотвратяване на щети, още след инсталирането на битумните хидроизолации. Ние можем да предотвратим онези ситуации, които евентуално биха довели до по-сериозни повреди на водоустойчивите покрития. Ремонтната ни дейност е свързана със следните предимства и ползи:

  • Увеличаване продължителността на живота на вече инсталираната битумна хидроизолация.
  • Избор от налични решения за частични и цялостни ремонти с битумни мембрани, които отразяват топлината и светлината, и носят икономическа полза.
  • Използване на адхезивни уплътнители на основата на битум и висококачествени полимери за запечатване на припокриващи се фуги.
  • Използване на нови продукти за ефективно обновяване на старите настилки без премахване на съществуващата хидроизолация.
  • Обновяване на старите мембрани и обновление повърхността на покривите.

  При положение, че имате нужда от ремонт на хидроизолация на покрив с битумно покритие, ние сме насреща да се отзовем с най-добрите решения на пазара. Предлагаме частични и цялостни ремонти, и иновативни методи и продукти на битумна основа, които не само укрепват хидрофобния слой, но и носят реални ползи за енергийната ефективност на сградите.

  Close
  Close

  ЗАПИТВАНЕ

  Call Now Button