Работим в цяла България

гр. София, жк. "Младост" 1А, бл. 508, вх. Г (партер)

Течна хидроизолация на покрив

Доставка и монтаж
на PVC хидроизолация

Доставка и монтаж
на битумна хидроизолация

Доставка и монтаж
на течна хидроизолация

Професионално обучение за монтажисти на хидроизолация

 • КАТЕГОРИИ
  Previous slide
  Next slide
 • Течна хидроизолация на покриви

  Течна хидроизолация на покриви е интензивно използвана практика в съвременното строителство. Определението течна произлиза от процеса на направата на хидрофобна настилка върху покрива при съответно съществуващите условия,  чрез прилагане на течен хидроизолационен продукт.

  Не случайно, течна хидроизолация се прави на покриви, заради способностите на течните компоненти да достигат до трудно достъпни зони, неравномерни и нерегулярни основи; този тип продукти покриват сложни елементи и осигуряват защита срещу корозия и други проблеми създавани от прекомерното излагане на дъждовна вода, вятър, сняг, градушка, застояла вода и т.н.

  Има не малко генерични видове течна хидроизолация за покриви, като тези, които предлагаме като решения за вас, покриват стандартите на ЕС за този вид продукти. Инсталацията на течна хидроизолация за покрив става според характеристиките на продукта, който сте избрали и заложеното от производителите като изисквания за полагане и приложение.

  Течна хидроизолация на покрив, Хидростоп

  Видове, предимства, приложение на течни хидроизолационни мембрани за покриви

  Полимерно модифицирани битумни емулсии и разтвори – подсилена хидроизолация с подходящи полимерни съединения, които подобрява трайността, гъвкавостта и еластичността на изсъхналото покритие. Прилагат се при подходящи метеорологични условия, препоръчани от производителите. Начин на нанасяне чрез четка, мече (валяк), спрей разпръскване. В зависимост от продукта, системата може да изисква добавяне на грунд, армировка, допълнително слънцезащитно покритие.

  Полиуретанови хидроизолационни продукти – те могат да бъдат еднокомпонентни или двукомпонентни, алифатни и други. Основното при тях е, че се втвърдяват / изсъхват при реакция с влага от латентни втвърдители или влага от въздуха. При използването им за покривни конструкции, те са формулирани така, че да осигуряват добри пожароустойчивост и са силно устойчиви на UV светлина; друга важна характеристика е постигането на безшевна визия и премостване на пукнатини в основите. Хидрофобната настилка остава гъвкава при температури в диапазона: 40℃  -:-  + 90℃.

  Акрилни продукти за хидроизолация на покриви – познати още като течна гума, те са еднокомпонентни по полимерен състав и са изградени на базата акрилова киселина. Използват се при ремонт и покриване на течащи покриви, улуци и подобни конструкции. Те са особено приложими при зони с неблагоприятен климат и за авариен ремонт на покриви, улуци, подобни структури при лошо време.

  Хидроизолационни продукти за покриви на базата на полиестерни смоли – това са специално формулирани продукти от несатурирани смоли, така че да се използват за покриви, за да осигурят комбинация от износоустойчивост, гъвкавост, еластичност и противопожарни характеристики, и други важни качества за издръжлива покривна конструкция. Продуктите в тази линия може да са подсилени с полиестерен плат; подсилен полиестер със стъклени фибри.

  Мазани циментови хидроизолации – тип продукти на циментова основа, които се използват на базата воден разтвори се прилагат при бетонови конструкции и зидарии. Те са приложими повече за основи, тунели, резервоари, вертикални и хоризонтални конструкции, но са приложими и за хидроизолация на части от покриви според вида настилка и вида покрив.

  Течна хидроизолация на покрив, Хидростоп

  Приложение на течна покривна хидроизолация

  • Плоски и скатни покриви
  • Зелени покриви
  • Обърнати покриви
  • Специални покривни покрития със сложна структура, сложно изпълнено решение и специално приложение.

  Понеже интересът към течните хидроизолационни продукти е голям, а и различните продукти имат различна специфика на потребление и приложение, наша отговорност е не само да предлагаме продуктите. В нашата блог секция сме предоставили детайлна информация за изброените видове течна хидроизолация. Освен това, ние предлагаме консултиране, оценка и анализ на обекта, така че да изберете най-подходящия вид продукт.

  Продукти

  Хидроизолационна фасадна боя DRACO SHIELD 500

  Хидроизолационна фасадна боя DRACO SHIELD 500

  Описание

  Draco SHIELD 500 е еластична хидроизолационна фасадна боя. Предлага се в контейнер от 14 литра.

  Хидроизолационна мембрана за басейни DRACO FLAGPOOL

  Хидроизолационна мембрана за басейни DRACO FLAGPOOL

  Описание

  PVC хидроизолационна мембрана за басейни Draco FLAGPOOL NG. За покритие на нови и стари басейни с отличителни визуални и функционални качества на мембраната. Ролкова мембрана 25х1,60/1,65 м с дебелина 1,5о мм.

  Течна мембрана за хидроизолация DRACO GARD 450

  Течна мембрана за хидроизолация DRACO GARD 450

  Описание

  DRACO GARD 45о е течна хидроизолационна мембрана, която намира приложение в хидроизолацията на плоски и покриви, балкони и тераси, и мокри помещения.  Опаковка в кофа: 1 кг; 6 кг или 25 кг.

  Течна мембрана за хидроизолация DRACO GARD 500

  Течна мембрана за хидроизолация DRACO GARD 500

  Описание

  DRACO GARD 50о е течна хидроизолационна мембрана, която намира широко приложение в хидроизолацията на плоски и зелени покриви, балкони, мостове, паркинги, канали. Опаковка в кофа: 1 кг; 6 кг или 25 кг.

  Течна мембрана за хидроизолация DRACO GARD 505

  Течна мембрана за хидроизолация DRACO GARD 505

  Описание

  DRACO GARD 505 е течна хидроизолационна мембрана, която намира широко приложение в хидроизолацията на плоски и зелени покриви, балкони, мостове, паркинги, канали. Опаковка в кофа: 1 кг; 6 кг или 25 кг.

  Течна мембрана за хидроизолация DRACO GARD 510

  Течна мембрана за хидроизолация DRACO GARD 510

  Описание

  DRACO GARD 510 е течна хидроизолационна мембрана, която намира широко приложение в хидроизолацията на различни елементи от сградата. Опаковка в кофа: 1 кг.

  Течна мембрана за хидроизолация DRACO GARD 550

  Течна мембрана за хидроизолация DRACO GARD 550

  Описание

  DRACO GARD 550 е течна хидроизолационна мембрана, която се използва за хидроизолация на тераси и балкони, за плоски покриви. Опаковка в кофа: 1 кг, 6 кг или 25 кг.

  Close
  Close

  ЗАПИТВАНЕ

  Call Now Button