Ремонт на покриви с PVC и TPO хидроизолация - Хидростоп
remont na pvc pokrivno pokritie, Хидростоп

pvc tpo pokriv remont, Хидростоп

tpo remont na pokrivi, ХидростопИзпратете запитване за услуга

PVC и TPO мембраните се използват като покривни хидрофобни покрития при не малко сгради с плоски и ниско наклонени покриви. Докато покривът се счита за издръжлив след поставена мембрана и има определен срок на експлоатация, то не са малко случаите, когато падащи предмети, силни ветрове и други непредвидени фактори, могат да пробият покрива или да предизвикат отделяне на шевовете. Това несъмнено ще доведе до проблеми. Ако покривът има значителни повреди или отделяне на шевове, ние разполагаме със специалисти, които ще оценят щетите и екип, който да извърши ремонта, така че да се възстанови целостта на хидроизолационното PVC или TPO покритие.

Има разлика между инсталация на PVC или TPO мембрана и поправка на покрив с вече поставена такава хидроизолация. Още повече самата инсталация е проектна дейност, която изисква много повече ресурс, докато ремонтът може да е само на малката част покривното покритие, може да е на няколко места. При положение, че се изисква цялостна подмяна на мембраната, тогава ремонтът и инсталацията почти се припокриват.

Ремонтите на покрива изискват оглед на място, оценяване на щетите, калкулиране на разхода според мерките, които трябва да се приложат и вида ремонтни дейности. При всички положение има общи процедури, които са като при инсталацията на PVC  или TPO мембрани. Ние осигуряваме професионално и качествено изпълнение на ремонта, с почистване на основата и мястото на проблема, осигуряването на всички материали и уреди за манипулацията, както и за спазването на всички технологични изисквани при ремонт на хидроизолационни системи с PVC и TPO синтетични мембрани.

 Изпратете запитване за услуга

Хидро стоп

За Нас

Хидроизолации. Консултации, проектиране и монтаж.
089 5540 002

https://www.hydrostop.bg

office@hydrostop.bg

Намерете ни

Работим на локации в цяла България
Свържете се с нас

Контакти


Call Now Button