Други хидроизолационни решения за тераси - Хидростоп

Други хидроизолационни решения за тераси - Хидростоп

vidove hidroizolatsiya za terasi i balkoni 4, Хидростоп

vidove hidroizolatsiya za terasi i balkoni 3, Хидростоп

vidove hidroizolatsiya za terasi i balkoni 2, Хидростоп

vidove hidroizolatsiya za terasi i balkoni 1, Хидростоп

Изпратете запитване

Други решения за хидроизолация на тераси, балкони и открити покриви

С богатия опит в областта на хидроизолационните решения, ние сме ангажирани в предоставянето на услуги за тераси, балкони, открити покриви. Тези услуги се предоставят от нашите висококвалифицирани професионалисти, използващи най-новите технологични постижения според индустриалните норми. Освен най-често използваните течни хидроизолационни решения за тераси предлагаме решения, които може да са добра алтернатива и да са приложими за вашия проект. 

1) Решения с PVC или TPO мембрани за тераса – при положение, че това изпълнение е удобно за даден вид тераса, може да се приложи. Търси си обаче оптимално изчисление на трафика, качествата на продукта, гаранцията, че това ще е дълготрайно решение за обекта.

2) Хидроизолация с инжектиране – при положение, че се наложи отстраняване на пукнатини и да се спре теч при отделна част на терасата, може да се използват хидрофобни или хидрофилни продукти за инжектиране, които спомагат за спиране на теч и за премахване на надвисналата опасност за конструкцията.

3) Решение с хидроизолационни продукти на силиконова основа – за да бъдат предпазени вертикалните повърхности на терасата или открития покрив от дъждовна вода, може да използваме хидроизолационни системи на основата на силикон. Кристалните хидроизолационни химикали на силиконова основа създават бариера и предотвратяват проникването. Такива химикали обаче не са добри за застояваща вода, тъй като кристалите от силикон се разрушават, ако продължи натиска от водното налягане. Затова трябва самата тераса да има много добра система за оттичане.

Ние можем да ви предложим най-добрите решение за хидроизолация на тераси и балкони, като освен изпълнението предлагаме оглед, оценка и анализ на ситуацията, за да се избере най-подходящото изпълнение и продукт.Изпратете запитване

Хидро стоп

За Нас

Хидроизолации. Консултации, проектиране и монтаж.
089 5540 002

https://www.hydrostop.bg

office@hydrostop.bg

Намерете ни

Работим на локации в цяла България
Свържете се с нас

Контакти


Call Now Button