Покриви с достъп, балкони и тераси - Хидростоп

Покриви с достъп, балкони и тераси - Хидростоп

тераса 3, Хидростоп

terasa, Хидростоп

покрив 2, Хидростоп

terasa1, Хидростоп

terasa2, Хидростоп

покрив 2, Хидростоп
Изпратете запитване за услуга

Хидроизолация на плоски покриви, тераси и балкони

Различните сгради, заведения и къщите с тераси и балкони със сигурност имат една добавена естетическа стойност, в която има особен, дори романтичен заряд. Сетивата се наслаждават на откритите пространства, особено през летния сезон, на терасата сте, за да пиете кафе и да релаксирате, докато наблюдавате заобикалящата природа или градската среда.

Терасата е външна проходима повърхност, на която, за да се наслаждавате пълноценно, трябва да сте взели правилни мерки и решения. Едно такова, практично, превантивно, разумно и сравнително евтино решение е професионална направената хидроизолация.

Най-добрите резултати се постигат с правилно подбрани и качествени хидроизолационни продукти за тераси. Те се избират и преценяват според даденостите на конструкцията, етапа на строителство и особеностите на климата, на които е изложена. Поради голямото разнообразие от решения и системи ви препоръчваме  да се доверите на професионалния подход при избора, за да си гарантирате качество, дълготрайност и ефективност.

Ползи от хидроизолация на тераса

Увеличава продължителността на живота на терасата – хидроизолационното покритие намалява въздействието на екстремната топлина и светлина върху терасата, на заледените повърхности, предпазва я от обилните количества вода при дъждовете. Хидроизолационните решения действат като защитно покритие, предпазвайки конструкцията, удължавайки значително живота на всяка тераса и конструкцията под нея в дома.

Предотвратява повреда в структурата на терасата – водата и влагата, които са почти постоянно присъстващи не само за заради дъжд,  проникват  в порестите повърхности. Събиращата се вода се извежда извън терасата при направена хидроизолация и отводнител.

Поддържа визуалната привлекателност на сградата – когато терасата е красиво поддържана и по видимите ѝ повърхности няма петна, тогава тя се откроява и като архитектурен елемент, и като красив декор.

Предпазва от появата на вредни микроорганизми – чудесно е да се радвате на терасата и на нейния завършек, и да знаете, че хидроизолацията предпазва от появата на плесени, мухъл, петна.

Спестявате пари в дългосрочен план – качествената хидроизолацията на тераса е значително по-рентабилна в дългосрочен план, защото за много по-дълъг период от време запазва повърхностите и предотвратява нуждата от ремонт.


Кога се прави хидроизолацията на терасата?

Хидроизолация на тераса е препоръчително да се направи при проекта, преди да се построи новата тераса и преди да се пусне в експлоатация. Хидроизолацията може да се направи и върху вече съществуваща тераса, като това ще изиска известна ремонтна дейност. Важното е, че след това можете да се ползвате от всички изброени предимства.

Какви проблеми може да имам ако нямам добра хидроизолация на терасите?

Защита на терасата ще е по-краткотрайна и по повърхността и ще се появят видимите следи от това. Това, което споменахме като ползи от терасите, се обръща в негатив и във визуален и конструктивен проблем за сградата. Всеки собственик на тераси без добра хидроизолация се е сблъсквал с негативни случки и нашия екип се стреми да намира най-доброто решение – свържете се с нас, за да ви консултираме.

Кое е най-доброто решение за моята тераса?

Всяко хидроизолационно решение за тераса има своите предимства и недостатъци. Практиката показва, че и с най-качествените материали, добрите резултати идват с професионалната намеса. Всеки случай е различен, затова се подхожда с анализ на конструкцията; вземат се решения с оглед текущо състояние на повърхността и конструкцията, архитектура, климат, изложение и всички други обективни фактори.


Изпратете запитване за услуга


Хидро стоп

За Нас

Хидроизолации. Консултации, проектиране и монтаж.
089 5540 002

https://www.hydrostop.bg

office@hydrostop.bg

Намерете ни

Работим на локации в цяла България
Свържете се с нас

Контакти


Call Now Button