Работим в цяла България

гр. София, жк. "Младост" 1А, бл. 508, вх. Г (партер)

Ремонт на тераса хидроизолация

Доставка и монтаж
на PVC хидроизолация

Доставка и монтаж
на битумна хидроизолация

Доставка и монтаж
на течна хидроизолация

Професионално обучение за монтажисти на хидроизолация

 • КАТЕГОРИИ
  Previous slide
  Next slide
 • Ремонт на тераси и балкони с хидроизолация

  Днес, за да направите ремонт на тераса или балкон заради проблем с хидроизолацията е важно и отговорно решение, което трябва да вземете навреме. Терасата е толкова важна част от сградата, че всяко конструктивно нарушение може да доведе до много неприятни събития.

  Съвременните хидроизолационни методи са променили строителната индустрия през годините. Огромният ръст на урбанизацията и нуждата от ефективни хидроизолационни техники замениха старите конвенционални хидроизолационни процеси с нови актуализирани и по-ефективни хидроизолационни решения. Така че какъвто и проблем да имате на терасата, чрез най-новите методи и ефективни продукти, ние можем да помогнем за неговото решение.

  Ремонт на тераса хидроизолация, Хидростоп

  Видове ремонтни дейности за хидроизолиране на тераси и балкони

  На вашето внимание предлагаме ремонти решения за хидроизолация на тераси в следните направления и възможно ситуации. Решенията са изведени от практиката, която имаме и от не един или два сходни случаи на проблеми характерни за цялата страна. Причините за ремонт на терасата, може да бъдат различни, така че следващите ситуации са примерни и често срещани. Нашият екип има опит са ремонт на тераси и тяхната хидроизолация поради лошо строителство, зле изпълнена предишна хидроизолация, остаряване на конструкцията и други.

  Хидроизолация на фугите на терасата

  Прилагането на процедурата за хидроизолация на фугите е сравнително лесна и бърза задача. Фугите са направени от много порест материал, често подложен на инфилтрация на вода, натрупване на мръсотия, разпространение на мухъл и гъбички. Те драстично променят първоначалния си цвят именно поради абсорбирането на вода, влага и мръсотия. За третирането на фугите се използват специални хидроизолационни продукти, без мирис и без цвят, с качества, които осигуряват пълна защита срещу вода, влага, мръсотия и органично замърсяване.

  Благодарение на качествените съвременни продукти, веществото прониква и импрегнира порьозността на фугите до капилярите и по този начин и създава защитен и водоустойчив щит на повърхността със силно хидрофобни свойства. Така се елиминира абсорбиращия капацитет на фугите; водата и влажността остават на повърхността и се изпаряват естествено.

  Полагане на хидроизолация върху съществуваща настилка

  Възможно най-безболезнен вариант е полагането на хидроизолация върху облицовката на терасата. За целта се прави оценка състоянието на повърхността и какви са проблемите. След това се избира правилният продукт и метод на работа. Преди пристъпване към изпълнението се подготвя настилката според указанията за полагане на специфичния вид продукт.

  Най-често този вид ремонтна дейност на тераса се прави с течна хидроизолация, която създава безшевна визия. Продуктите може да са от типа мазана хидроизолация на акрилна основа; може да се използва така наречената течна гума; има решения с хидроизолационни системи на силиконова основа, на полиуретанова основа, на циментова основа и други.

  Ремонт на тераса хидроизолация, Хидростоп

  Премахване на старата настилка и полагане на чисто нова хидроизолация

  Един от най-тежките варианти е когато щетата при балкона и терасата е толкова непоправима, че трябва да се приложат радикални мерки. Това е най-скъпият и най-трудоемък ремонт, защото докато се достигне до полагане на хидроизолацията, трябва първо да се направи дейности от типа къртене и разрушаване. След като се премахне всичко ненужно от структурата на балкона и терасата,  може да се пристъпи към направата на нова, качествена и професионално изпълнена хидроизолация, с продукт и решение подходящо за типа конструкция.

   

  Close
  Close

  ЗАПИТВАНЕ

  Call Now Button