Ремонт на тераса хидроизолация - Хидростоп

Ремонт на тераса хидроизолация - Хидростоп

remont na terasa hidroisolatsiya 4, Хидростоп

remont na terasa hidroisolatsiya 2, Хидростоп

remont na terasa hidroisolatsiya 5, Хидростоп

remont na terasa hidroisolatsiya 1, Хидростоп

remont na terasa hidroisolatsiya 3, Хидростоп

Изпратете запитване за услуга

Ремонт на тераси и балкони с хидроизолация

Днес, за да направите ремонт на тераса или балкон заради проблем с хидроизолацията е важно и отговорно решение, което трябва да вземете навреме. Терасата е толкова важна част от сградата, че всяко конструктивно нарушение може да доведе до много неприятни събития.

Съвременните хидроизолационни методи са променили строителната индустрия през годините. Огромният ръст на урбанизацията и нуждата от ефективни хидроизолационни техники замениха старите конвенционални хидроизолационни процеси с нови актуализирани и по-ефективни хидроизолационни решения. Така че какъвто и проблем да имате на терасата, чрез най-новите методи и ефективни продукти, ние можем да помогнем за неговото решение.

На вашето внимание предлагаме ремонти решения за хидроизолация на тераси в следните направления и възможно ситуации. Решенията са изведени от практиката, която имаме и от не един или два сходни случаи на проблеми характерни за цялата страна.


Видове ремонтни дейности за хидроизолиране на тераси и балкони

1) Хидроизолация на фугите на терасата

Прилагането на процедурата за хидроизолация на фугите е сравнително лесна и бърза задача. Фугите са направени от много порест материал, често подложен на инфилтрация на вода, натрупване на мръсотия, разпространение на мухъл и гъбички. Те драстично променят първоначалния си цвят именно поради абсорбирането на вода, влага и мръсотия. За третирането на фугите се използват специални хидроизолационни продукти, без мирис и без цвят, с качества, които осигуряват пълна защита срещу вода, влага, мръсотия и органично замърсяване.

Благодарение на качествените съвременни продукти, веществото прониква и импрегнира порьозността на фугите до капилярите и по този начин и създава защитен и водоустойчив щит на повърхността със силно хидрофобни свойства. Така се елиминира абсорбиращия капацитет на фугите; водата и влажността остават на повърхността и се изпаряват естествено.


2) Полагане на хидроизолация върху съществуваща настилка

Възможно най-безболезнен вариант е полагането на хидроизолация върху облицовката на терасата. За целта се прави оценка състоянието на повърхността и какви са проблемите. След това се избира правилният продукт и метод на работа. Преди пристъпване към изпълнението се подготвя настилката според указанията за полагане на специфичния вид продукт.

Най-често този вид ремонтна дейност на тераса се прави с течна хидроизолация, която създава безшевна визия. Продуктите може да са от типа мазана хидроизолация на акрилна основа; може да се използва така наречената течна гума; има решения с хидроизолационни системи на силиконова основа, на полиуретанова основа, на циментова основа и други.

3) Премахване на старата настилка и полагане на чисто нова хидроизолация

Един от най-тежките варианти е когато щетата при балкона и терасата е толкова непоправима, че трябва да се приложат радикални мерки. Това е най-скъпият и най-трудоемък ремонт, защото докато се достигне до полагане на хидроизолацията, трябва първо да се направи дейности от типа къртене и разрушаване. След като се премахне всичко ненужно от структурата на балкона и терасата,  може да се пристъпи към направата на нова, качествена и професионално изпълнена хидроизолация, с продукт и решение подходящо за типа конструкция.


Изпратете запитване за услуга

Хидро стоп

За Нас

Хидроизолации. Консултации, проектиране и монтаж.
089 5540 002

https://www.hydrostop.bg

office@hydrostop.bg

Намерете ни

Работим на локации в цяла България
Свържете се с нас

Контакти


Call Now Button