Работим в цяла България

гр. София, жк. "Младост" 1А, бл. 508, вх. Г (партер)

FDT

Доставка и монтаж
на PVC хидроизолация

Доставка и монтаж
на битумна хидроизолация

Доставка и монтаж
на течна хидроизолация

Професионално обучение за монтажисти на хидроизолация

В продължение на няколко десетилетия, немската компания FDT се концентрира върху хидроизолацията на плоски покриви на сгради. С натрупаното “ноу-хау” компанията днес се реализира на пазара с три продуктови линии: покривни мембрани, светлинни системи и киселинна защита. Чрез Hydrostop, цялостните системи за хидроизолация FDT и комплексните услуги за всички фази на проекта, всичко това е достъпно и за българския клиент.

Факти за компанията: два основни завода – международна търговска мрежа – дългосрочни взаимоотношения с клиентите – възможност за консултации и на строителната площадка с изпълнителя на хидроизолацията.

FDT, Хидростоп

Хидроизолация на плоски покриви FDT

Една от основните мисии на компанията е със своите продукти да покрие изискванията в съвременното строителство за най-различните по вид плоски покриви. Като основа за зелени покриви и соларни инсталации, класически плоски покриви в търговски сгради, плоски покриви на индустриални сгради, покривите ще играят поддържаща роля в екосистемата на нашите градове. Затова продуктите за хидроизолация изискват качества, която е не само в издръжливостта, но и отговарят на екологичните изисквания на актуалните и бъдещи строителни стандарти.

FDT разработват и произвеждат покривни мембрани, които отговарят на най-високите изисквания. Продуктите са разработени, така че да се прилагат концептуално и системно. Изпълнението доставя добавена стойност на строителната площадка: максимална гъвкавост, рентабилност за изпълнението на плоски покриви, които отговарят на всички очаквания.

Предимства на покривните мембрани FDT Rhepanol:

  • Решения за ново строителство и реновиране;
  • Дългосрочно доказана система от покривни мембрани;
  • Широчина на отвореното трасе при изветряне до 1,50 м;
  • Сертифицирана с оценка на жизнения цикъл и EPD;
  • Без пластификатори, PVC и халогенни забавители на горенето;
  • Широка гама от аксесоари;
  • Отлично качество на материалите;
  • Уплътнителен кант за сигурно и бързо затваряне на шева.

FDT, Хидростоп

 

Хидроизолационни мембрани за плоски покриви

FDT демонстрира специалното си екологично съзнание. Системата Rhepanol, която представяме в следващите редове е сертифицирана с Декларация за екологичен продукт EPD в съответствие с ISO 14025 и EN 15804. Тя има ценен принос към устойчивото развитие в условията на съвременното строителство и технологични изисквания. Системата Rhepanol е разделена на два продукта: PIB мембрани (полиизобутилен) и PVC-P мембрани от поливинилхлорид.

Хидроизолационни мембрани Rhepanol PIB – системата Rhepanol PIB е изработена от полиизобутилен, като осигурява най-високо качество на хидроизолация и дълготрайност. Добре обмисленото продуктово разнообразие предлага възможни решения за всяко изискване при ново строителство и реконструкция на плоски покриви.

Хидроизолационна мембрана Rhepanol hg – устойчивата на корени и коренища мембрана за зелени покриви, служи като сигурна основа за зелени покриви.

Хидроизолационна мембрана Rhepanol hfk – нов разработен продукт в гамата покривните мембрани Rhepanol , които могат да се заваряват с горещ въздух и са самозалепващи.

FDT, Хидростоп

Хидроизолационни мембрани Rhenofol PVC-P – особено ефективната мембранна система за покриви. Идеална за нови промишлени сгради, напълно рециклируема. Системата за покривни мембрани от PVC-P е универсална, гъвкава по отношение на дължина, ширина и цвят и изключително икономична за полагане.

Хидроизолационна мембрана Rhepanol CV – покривна мембранна система за приложения с плоски оси без баласт;

Хидроизолационна мембрана Rhepanol CG – подходяща за надеждно уплътняване на използвани и зелени покривни площи;

FDT, Хидростоп

 

Други продукти на FDT

Освен хидроизолационните системи Rhenofol, компанията FDT предлага осветителни системи и защитни мембрани, които да се използват при най-различни обекти. Специален продукт на компанията, който има универсални функции за осигуряване на киселинна защита.

Антикиселинна мембрана Rhepanol O.R.G. – образува ефективна бариера срещу агресивни вещества и защитава бетонни и стоманени основи.

FDT, Хидростоп

Компанията предлага още системи за осветление от твърдо PVC на FDT предлагат визуално привлекателни решения с най-високо качество за градски, извънградски и промишлени приложения.

Осветителните системи предлагат решения за ефективно интегриране на дневната светлина в сградата. Има три първокласни продуктови линии: светлинния панел Rhenoplast, въздухорегулиращата осветителна система Rhenalux и универсалния светлинен гребен Rhenotop.

Компанията произвежда прозрачни осветителни елементи от термопластичен материал PVC-hard. Продуктите впечатляват със своя външен вид и дълготрайност. С цел постигане на максимален резултат от осветлението всички осветителни системи се предлагат по избор във версия със силно разсейване на светлината (LS).

Close
Close

ЗАПИТВАНЕ

Call Now Button