Работим в цяла България

гр. София, жк. "Младост" 1А, бл. 508, вх. Г (партер)

Draco

Доставка и монтаж
на PVC хидроизолация

Доставка и монтаж
на битумна хидроизолация

Доставка и монтаж
на течна хидроизолация

Професионално обучение за монтажисти на хидроизолация

Във века на модерното строителство и развитието на иновациите в областта на съвременните строителни решения, Hydrostop е партньор, доставчик и изпълнител на проекти с хидроизолационни продукти от най-висок клас. Представяме ви част от богатата продуктова гама, която предлагаме – иновативните и надеждни хидроизолации на водещата хърватска фирма Draco.

Със сериозен фокус върху качеството и функционалността на хидроизолационните продукти, Draco е международно призната марка, която работи на три нива: лаборатория, изпитания, краен продукт. Вече четвърт век, компанията е на пазара в областта на хидроизолациите и предлага решения, които да отговорят на всяко специфично търсене.

Доверете се на Hydrostop и Draco, когато става дума за надеждна и висококачествена хидроизолация. Ние сме тук, за да осигурим вашия успех и дълготрайна защита, независимо дали става дума за покривна хидроизолация, за хидроизолация на тераса, за хидроизолация на основи, за хидроизолация на басейн; независимо дали изпълняваме проект в жилищна или търговска сграда, или хидроизолираме големи производствени площи.

Draco, Хидростоп

Първият източник на хидроизолационни решения – проучванията

Десетилетията, прекарани на строителните обекти, са научили екипа на Draco, че традиционните хидродизолационни системи не могат да отговорят на предизвикателствата на съвремeнното строителство и климатични изменения.

Осъзнавайки този факт, специалистите в компанията са се посветили на намирането на правилните продукти и производството на иновативни индивидуални решения за най-различни проекти. Чрез отдел за научноизследователска дейност, лабораторрният екип формулира технологично иновативни хидроизолационни продукти, създават и проектират технически системи, които носят изключителна стойност на клиентите.

Производство на хидроизолации

Професионален, опитен, усърден и интуитивен екип от инженери е ангажиран с производството на всички системи и продукти на Draco. Те разработват решения, които отговарят на градските, функционалните, техническите, строително-физическите, икономическите, енергийните и екологичните изисквания.

Видове хидроизолация Draco според предназначението

Хидроизолационни мембрани Draco

Draco произвеждат битумни хидроизолационни мембрани SBS и APP. Те се използват за покриви, за основи и мазета, за най-различни хоризонтални и вертикални структури, така че да се постигне отлична хидроизолация. Много специално произведение на компанията са бентонитните мембрани, които са изключителен съвременен продукт за наземна и подземна хидроизолация на бетонови структури.

Draco, Хидростоп

Компанията предлага и PVC и TPO мембрани, произведени с най-съвременни технология. Те се използват за плоски покриви, за открити тераси и балкони, за зелени покриви, за баластни покриви. Качеството на мембраните е отлично. Те идват с техническите характеристики и качества, така че да се използват за най-различни проекти.  Професионалистите от Hydrostop са опитни специалисти, които работят с хидроизолационните мембрани на Draco и могат да осигурят консултация, доставка, монтаж, поддръжка, ремонт с продуктите на хърватската компания.

Покривни хидроизолация Draco

Изложени на постоянни негативни въздействия, всички покриви и покривни плочи трябва да се хидроизолират правилно и навреме. Понеже има най-различни покриви в съвременното строителство, Draco са направили продукция, която да може да се използва за хидроизолация при различни строителни ситуации. Можете да изберете хидроизолация на плоски покриви, на ниско скатни и скатни покриви, на зелени покриви и специални решения за баластни покриви. Мембраните и хидроизолационните продукти предназначени за покриви са разделени в съответните подкатегории, така че да се запознаете с техническите данни на продукта. От Hydrostop можем да ви помогнем с консултация относно избора на покривна хидроизолация за конкретния строителен проект.

Draco, Хидростоп

Хидроизолация на тераси и балкони Draco

Хидроизолацията на тераси и балкони е критичен елемент в поддържането на интегритета на сградата и защитата на вътрешните пространства от влага и влиянието на времето. Тя се извършва с помощта на специализирани хидроизолационни материали и технологии, които предотвратяват проникването на вода и влага. Правилно изпълнена хидроизолация гарантира дълготрайност и функционалност на терасите и балконите, като същевременно осигурява уют и комфорт в жилището. Обърнете внимание на хидроизолацията на терасите, за да можете да им се наслаждавате безгрижно. Продуктите на Draco предлагат хидроизолация за открити тераси, за балкони, за веранди, а екипът майстори в Hydrostop са тези, които ще направят инсталацията на място.

Draco, Хидростоп

Хидроизолация на мазета и основи Draco

Хидроизолацията на основи и мазета е също толкова важна, колкото и на другите части на сградата. Тя предпазва структурите под земята от натиск на влага и подземни води, предотвратява проникването на влага в стените и основите на сградата. Правилната хидроизолация на тези области гарантира дълготрайност и стабилност на сградата, като същевременно осигурява защита от нежелана влага и влажност във вътрешните пространства. Използвайте само качествени материали и отделете на хидроизолацията на основите и приземните части необходимото внимание.

Draco, Хидростоп

Хидроизолация на мостове Draco

Хидроизолацията на мостове, виадукти и пътни съоръжения е от критично значение за тяхната дълготрайност и надеждност. Тези съоръжения са изложени на влага, агресивни химикали и екстремни климатични условия, които могат да доведат до корозия и деградация на бетонните и стоманени елементи. Хидроизолационните системи, използвани за тези цели, се разработват, за да предотвратят проникването на вода и влага в структурите и да ги запазят в оптимално състояние. Те са проектирани да издържат на интензивни натоварвания, включително тежки превозни средства и трафик.

Хидроизолационни системи на Draco играят ключова роля в запазването на инфраструктурата на пътищата и мостовете и осигуряват безопасността и устойчивостта им на дълги периоди от време.

Хидроизолация на тунели Draco

Хидроизолацията на тунели и подземни съоръжения е жизненоважен аспект от инженерните проекти за инфраструктура и строителство. Тези съоръжения са изложени на постоянно въздействие на вода и влага от околната среда, като подземните води и атмосферните условия. Хидроизолационните системи, използвани за тунели и подземни съоръжения, са специално проектирани и приложени с цел предотвратяване на проникването на вода и подземни води във вътрешността на структурата. Те не само предпазват съоръжението от корозия и деградация, но също така подобряват сигурността на тунелите, като намаляват риска от срутване и нарушения в движението, и то за много дълъг период от време.

Draco, Хидростоп

Хидроизолационните системи Draco използвани за тунели и подземни съоръжения, са специално проектирани и приложени с цел предотвратяване на проникването на вода и подземни води във вътрешността на структурата.

Хидроизолация на басейни Draco

От плувните басейни до резервоарите за питейна вода или вода за напояване има разлика. Общото обаче е силния натиск на водата в самите съоръжения или натиска на вода и влага отвън на съоръженията. Целта е не само да се запазят съоръженията в техния интегритет, но и да се запази качеството на водата, която съхраняват. Затова от Draco осигуряват продукти на пазара, които да предоставят на собствениците отлична хидроизолация на плувни басейни, на градски фонтани, на резервоари за питейна вода, на резервоари за напоителни системи.

Draco, Хидростоп

Hydrostop – за монтаж на хидроизолациите Draco

Нашият приоритет в Hydrostop е да осигурим на клиентите си най-актуалните и ефективни решения за хидроизолация, от които се нуждаят за техните проекти. С Draco можем да гарантираме високото качество на хидроизолациите, които отговарят на дори най-взискателните изисквания в строителството. От сайта ни може да изберете хидроизолационен продукт на Draco, който отговаря на изискванията във вашия проект и ние ще го инсталираме според всички изисквания за монтаж.

Течен циментов разтвор DRACO FIX 145

Циментов разтвор за защита от ръжда DRACO FIX 190

Описание

DRACO FIX 190 е еднокомпонентен циментов разтвор за защита на армировката от ръжда и корозия.

Течен циментов разтвор DRACO FIX 145

Течен циментов разтвор DRACO FIX 145

Описание

DRACO FIX 145 е течен циментов разтвор с компенсация на свиваемостта за структурен ремонт на бетонни конструкции, настилки и запълване на фуги на бетонни елементи. Опаковка в чувал от 25 кг.

Армиран циментов разтвор DRACO FIX 140

Армиран циментов разтвор DRACO FIX 140

Описание

DRACO FIX 140 е армиран циментов разтвор, за структурни ремонти на мостове, виадукти, язовири и по-конкретно техните бетонни елементи. Опаковка в чувал от 25 кг.

Бързостягащ циментов разтвор DRACO FIX 120

Бързостягащ циментов разтвор DRACO FIX 120

Описание

DRACO FIX 120 е бързостягащ циментов разтвор за мазилки, ремонт и изглаждане на бетон.

Хидроизолационна фасадна боя DRACO SHIELD 500

Хидроизолационна фасадна боя DRACO SHIELD 500

Описание

Draco SHIELD 500 е еластична хидроизолационна фасадна боя. Предлага се в контейнер от 14 литра.

Стенно термо покритие DRACO SHIELD 600

Стенно термо покритие DRACO SHIELD 600

Описание

Draco SHIELD 600 е стенно термо покритие срещу появата на конденз и образуването на гъбички и плесени. Предлага са е в опакова от 1 литър или 5 литра.

Полиуретанова инжекционна хидроизолация DRACO FIX 300

Полиуретанова инжекционна хидроизолация DRACO FIX 300

Описание

DRACO FIX 300 инжекционна хидроизолация за бетонни конструкции, подложени на разместване, за основи, подземни конструкции (гаражи), тунели и подлези, канализационни системи, резервоари, водопроводи и язовири.

Бързовтвърдяващ цимент DRACO FIX 110

Бързовтвърдяващ цимент DRACO FIX 110

Описание

DRACO FIX 110 е бързо втвърдяващо се свързващо вещество на основата на хидравличен цимент за блокиране на местните водни потоци, дори под налягане и за ремонти при хидроизолационни системи.

Епоксидно покритие на водна основа DRACO FLOOR 860

Саморазливна полиуретанова настилка DRACO FLOOR 500

Описание

Саморазливна полиуретанова настилка за високоустойчиви индустриални подове в хранително-вкусовата, химическата, фармацевтичната и преработвателната промишленост. Отлични механични свойства и температурна устойчивост от -40 °C до +80 °C. Без разтворители.

Епоксидно покритие на водна основа DRACO FLOOR 860

Саморазливна епоксидна подова настилка DRACO FLOOR 800

Описание

DRACO FLOOR 800 е саморазливна епоксидна подова настилка. За индустриални подове в болници, хотели, търговски центрове, хранително-вкусовата, химическата, фармацевтичната и преработвателната промишленост. Отлична устойчивост на удари и химикали с висока издръжливост.

Епоксидно покритие на водна основа DRACO FLOOR 860

Епоксидно покритие на водна основа DRACO FLOOR 860

Описание

DRACO FLOOR 860 е двукомпонентно епоксидно покритие на водна основа. Защитно покритие за бетонни, индустриални подове и транспортни зони с нормално до средно тежко механично натоварване. Продукт с ниско ниво на ЛОС. Много добра адхезия към основата.

Циментова замазка за подове DRACO FLOOR 130

Циментова замазка за подове DRACO FLOOR 130

Описание

DRACO FLOOR 130 е високоефективна саморазливна, бързосъхнеща циментова замазка за вътрешна употреба с дебелина от 3 до 30 mm. Опаковка в чувал от 25 кг.

Хидроизолационна уплътнителна лента DRACO BAND 100

Хидроизолационна уплътнителна лента DRACO BAND 100

Описание

DRACO BAND 100 е хидроизолационна уплътнителна лента за армировка на хидроизолационни системи при балкони и тераси, при покриви, мокри помещения; за уплътнения на фуги и строителни връзки. Продуктът представлява ролка с дължина 10,0 м и ширина 12,0 см.

Хидроизолационна мембрана за басейни DRACO FLAGPOOL

Хидроизолационна мембрана за басейни DRACO FLAGPOOL

Описание

PVC хидроизолационна мембрана за басейни Draco FLAGPOOL NG. За покритие на нови и стари басейни с отличителни визуални и функционални качества на мембраната. Ролкова мембрана 25х1,60/1,65 м с дебелина 1,5о мм.

Течна мембрана за хидроизолация DRACO GARD 450

Течна мембрана за хидроизолация DRACO GARD 450

Описание

DRACO GARD 45о е течна хидроизолационна мембрана, която намира приложение в хидроизолацията на плоски и покриви, балкони и тераси, и мокри помещения.  Опаковка в кофа: 1 кг; 6 кг или 25 кг.

Течна мембрана за хидроизолация DRACO GARD 500

Течна мембрана за хидроизолация DRACO GARD 500

Описание

DRACO GARD 50о е течна хидроизолационна мембрана, която намира широко приложение в хидроизолацията на плоски и зелени покриви, балкони, мостове, паркинги, канали. Опаковка в кофа: 1 кг; 6 кг или 25 кг.

Течна мембрана за хидроизолация DRACO GARD 505

Течна мембрана за хидроизолация DRACO GARD 505

Описание

DRACO GARD 505 е течна хидроизолационна мембрана, която намира широко приложение в хидроизолацията на плоски и зелени покриви, балкони, мостове, паркинги, канали. Опаковка в кофа: 1 кг; 6 кг или 25 кг.

Течна мембрана за хидроизолация DRACO GARD 510

Течна мембрана за хидроизолация DRACO GARD 510

Описание

DRACO GARD 510 е течна хидроизолационна мембрана, която намира широко приложение в хидроизолацията на различни елементи от сградата. Опаковка в кофа: 1 кг.

Течна мембрана за хидроизолация DRACO GARD 550

Течна мембрана за хидроизолация DRACO GARD 550

Описание

DRACO GARD 550 е течна хидроизолационна мембрана, която се използва за хидроизолация на тераси и балкони, за плоски покриви. Опаковка в кофа: 1 кг, 6 кг или 25 кг.

Циментова хидроизолация DRACO LASTIC 150

Циментова хидроизолация DRACO LASTIC 150

Описание

Циментова хидроизолация DRACO LASTIC 150 е двукомпонентно гъвкаво полимер-циментово покритие. Използва се за хидроизолация на мазета, бани и балкони. Защита на подземни бетонни конструкции и бариера срещу капилярно покачваща се влага в основи.

Циментова хидроизолация DRACO LASTIC 120

Циментова хидроизолация DRACO LASTIC 120

Описание

Циментова хидроизолация DRACO LASTIC 120 е двукомпонентно гъвкаво полимер-циментово покритие. Използва се за хидроизолация на мазета, бани и балкони. Защита на подземни бетонни конструкции и бариера срещу капилярно покачваща се влага в основи.

Циментова хидроизолация DRACO LASTIC 100

Циментова хидроизолация DRACO LASTIC 100

Описание

Циментова хидроизолация DRACO LASTIC 100 с разширено използване за тераси и балкони, за основи, за бани и тоалетни, за бетонни повърхности.

Хидроизолация за басейни DRACO POOL 800

Хидроизолация за басейни DRACO POOL 800

Описание

Хидроизолация за басейни Draco POOL 800. Течна хидроизолация с отлични качества за използване при плувни басейни, резервоари за питейна вода и други такива.

Противохлъзгава PVC мембрана за басейни Draco

Противохлъзгава PVC мембрана за басейни Draco

Описание

Ролкова PVC хидроизолационна мембрана на Draco. Използва се при стълбища и зони за ходене при плувни басейни.

PVC мембрана за басейни Draco

PVC мембрана за басейни Draco

Описание

Ролкова PVC хидроизолационна мембрана на Draco. Използва се като декоративен или защитен слой при плувни басейни.

PVC хидроизолационна мембрана DRACO PLAN 157

PVC хидроизолационна мембрана DRACO PLAN 157

Описание

Ролкова PVC хидроизолационна мембрана Draco PLAN 157, неармирана PVC-P винилова мембрана със сигнален слой. За хидроизолация на тунели, вкопани галерии, подземни паркинги и мазета.

Ламинирана бентонитна мембрана DRACO BENT 300

Ламинирана бентонитна мембрана DRACO BENT 300

Описание

Ламинирана бентонитна мембрана DRACO BENT 300, за хидроизолация на подземни бетонни конструкции, основи, резервоари, канали, язовири, в условия на липсващо хидростатично налягане.

Ламинирана бентонитна мембрана DRACO BENT 505

Ламинирана бентонитна мембрана DRACO BENT 505

Описание

Ламинирана бентонитна мембрана DRACO BENT 505, за хидроизолация на подземни бетонни конструкции, основи, мазета, в условия на хидростатично налягане до 70 м височина на водния стълб.

Бентонитна мембрана DRACO BENT 500

Бентонитна мембрана DRACO BENT 500

Описание

Бентонитна мембрана DRACO BENT 500, за хидроизолация на подземни бетонни конструкции, основи, мазета, в условия на хидростатично налягане до 70 м височина на водния стълб.

Бентонитна мембрана DRACO BENT 400

Бентонитна мембрана DRACO BENT 400

Описание

Бентонитна мембрана DRACO BENT 400, за хидроизолация на подземни бетонни конструкции, основи, мазета, басейни в условия на хидростатично налягане до 4 m височина на водния стълб.

BPP хидроизолационна мембрана DRACO BIT 610

BPP хидроизолационна мембрана DRACO BIT 610

Описание

BPP пластомерна битумна хидроизолационна мембрана Draco BIT 610. Модел за бетонни мостове и виадукти, паркинги. Дебелина 5 мм.

BPP хидроизолационна мембрана DRACO BIT 610

BPP хидроизолационна мембрана DRACO BIT 600

Описание

BPP пластомерна битумна хидроизолационна мембрана Draco BIT 600. Модел за бетонни мостове и виадукти. Дебелина 4 мм.

SBS пароизолационна мембрана DRACO BIT 310

SBS пароизолационна мембрана DRACO BIT 310

Описание

Самозалепваща се SBS пароизолационна мембрана Draco BIT 310, за плоски и скатни покриви, където не може да се ползва горелка.

Close
Close

ЗАПИТВАНЕ

Call Now Button