Draco

Във века на модерното строителство и развитието на иновациите в областта на съвременните строителни решения, Hydrostop е партньор, доставчик и изпълнител на проекти с хидроизолационни продукти от най-висок клас. Представяме ви част от богатата продуктова гама, която предлагаме – иновативните и надеждни хидроизолации на водещата хърватска фирма Draco.

Със сериозен фокус върху качеството и функционалността на хидроизолационните продукти, Draco е международно призната марка, която работи на три нива: лаборатория, изпитания, краен продукт. Вече четвърт век, компанията е на пазара в областта на хидроизолациите и предлага решения, които да отговорят на всяко специфично търсене.

Доверете се на Hydrostop и Draco, когато става дума за надеждна и висококачествена хидроизолация. Ние сме тук, за да осигурим вашия успех и дълготрайна защита, независимо дали става дума за покривна хидроизолация, за хидроизолация на тераса, за хидроизолация на основи, за хидроизолация на басейн; независимо дали изпълняваме проект в жилищна или търговска сграда, или хидроизолираме големи производствени площи.

Първият източник на хидроизолационни решения – проучванията

Десетилетията, прекарани на строителните обекти, са научили екипа на Draco, че традиционните хидродизолационни системи не могат да отговорят на предизвикателствата на съвремeнното строителство и климатични изменения.

Осъзнавайки този факт, специалистите в компанията са се посветили на намирането на правилните продукти и производството на иновативни индивидуални решения за най-различни проекти. Чрез отдел за научноизследователска дейност, лабораторрният екип формулира технологично иновативни хидроизолационни продукти, създават и проектират технически системи, които носят изключителна стойност на клиентите.

Производство на хидроизолации

Професионален, опитен, усърден и интуитивен екип от инженери е ангажиран с производството на всички системи и продукти на Draco. Те разработват решения, които отговарят на градските, функционалните, техническите, строително-физическите, икономическите, енергийните и екологичните изисквания.

Видове хидроизолация Draco според предназначението

Битумни хидроизолационни мембрани за покрив Draco

  • Покривна SBS битумна мембрана Draco
  • Покривна APP битумна мембрана Draco

Покривни хидроизолация Draco

  • Хидроизолация на плоски покриви
  • Хидроизолация на зелени покриви

Хидроизолация на тераси и балкони Draco

Хидроизолация на мазета и основи Draco

  • Хидроизолация на мазета и сутерени
  • Хидроизолация на основи

Хидроизолация на мостове Draco

Хидроизолация на тунели Draco

Хидроизолация на басейни Draco

Видове хидроизолации Draco според материала

 

Hydrostop – за монтаж на хидроизолациите Draco

Нашият приоритет в Hydrostop е да осигурим на клиентите си най-актуалните и ефективни решения за хидроизолация, от които се нуждаят за техните проекти. С Draco можем да гарантираме високото качество на хидроизолациите, които отговарят на дори най-взискателните изисквания в строителството. От сайта ни може да изберете хидроизолационен продукт на Draco, който отговаря на изискванията във вашия проект и ние ще го инсталираме според всички изисквания за монтаж.

Scroll To Top
Close
Close
Call Now Button