Покривни PVC мембрани качества - Хидростоп

Покривни PVC мембрани качества - Хидростоп

06.04.2021
pokriv-s-hidroisolatsiya-ot-pvc.jpg

Не са малко хората, които се интересуват от покривна хидроизолация и те често се натъкват на един феномен – нарастването на поръчките с PVC мембрани за плоски покривни конструкции. Ето някои предимства, които със сигурност са довели до повишаването на интереса към покривни хидроизолации от PVC.

Преди всичко, поливинилхлоридът (PVC) е пластмасов полимер, най-често свързан с производството на водопроводи и тръбопроводи, на мебели за баня. Как тогава PVC покривните мембрани станаха трайна и рентабилна опция за плоски покриви на битови, производствени и комерсиални сгради?

Изключителна устойчивост

Научните тестове за изпитване на материали постановява, че PVC покривните мембрани трябва да имат много добра минимална якост на скъсване. Като самите производители осигуряват продукти с невероятно здрав защитен слой за вашия покрив. Относно монтажа, използва се топлина за заваряване на шевовете, правейки ги непропускливи за влага. В сравнение с конвенционалните уплътнители, ленти и лепила, тези заварки образуват много по-здрава връзка, намалявайки разходите за поддръжка и ремонт с течение на времето.

Издръжливост

Мазнините отлагания от комини могат лесно да повредят конвенционалните покриви, но няма да навредят на PVC покривите, което ги прави отличен вариант за сгради свързани с хранителната индустрия. По същия начин, PVC покривите са устойчиви на огън. Те са трудни за запалване и когато горят, те изгарят бавно и самозагасват. Освен това, PVC покривите са устойчиви на природни фактори като вятър и градушка. Поради силните връзки на заварените шевове вятърът няма да ги разхлаби. PVC покривният материал също е устойчив на пробиване, намалявайки шансовете за сериозни повреди от буря.

Дълготрайност

Когато е монтирана и поддържана експертно, PVC покривната система може да продължи двадесет до тридесет години. Поради здравите заварени шевове и устойчив на пробиване материал, PVC изисква малко поддръжка през целия живот на вашия покрив. С решение за PVC мембрани, може да се сведат до минимум разходите за поддръжка, като същевременно ще се извлече максимума от първоначалната инвестиция в монтажа на покрива.

Природосъобразни продукти

Покривите от PVC също така предлагат гъвкава, екологична опция. PVC отразява слънчевите лъчи, като помага да се намалят разходите за контрол на климата във вашето съоръжение, като същевременно се пести енергия. Покривните мембрани могат да бъдат произведени в различни цветове, за да съответстват на външния вид на вашата сграда, като същевременно максимизират слънчевото отражение.

Хидро стоп

За Нас

Хидроизолации. Консултации, проектиране и монтаж.
089 5540 002

https://www.hydrostop.bg

office@hydrostop.bg

Намерете ни

Работим на локации в цяла България
Свържете се с нас

Контакти


Call Now Button